Έξαλλος ο Παπαπέτρου με την εικόνα της ομάδας

Η άσχημη αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και η ήττα από την Μπασκόνια στη Βιτόρια προκάλεσαν την έκρηξη του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος μιλώντας αμέσως μετά τον αγώνα έδειξε έντονα την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Μάλιστα ο αρχηγός των “πρασίνων” τόνισε ότι την ασυνέπεια μεταξύ προπονήσεων και επίσημων αναμετρήσεων καθώς όπως ισχυρίστηκε τίποτα από όσα λένε στην προπόνηση δεν γίνεται πράξη στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Οι πρώτες μου σκέψεις είναι ότι προφανώς παίζουμε χάλια, προσεγγίζουμε το παιχνίδι με πολύ λάθος τρόπο. Αυτό είναι πασιφανές. Ακόμη και κάποιος που δεν είναι στον χώρο μπορεί να το δει. Από εκεί και πέρα διαφωνώ ότι το καμπανάκι ήταν σήμερα, αλλά στη Βαλένθια. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι και ετοιμάζεσαι για το επόμενο σε 48 ώρες και μπαίνεις ανέτοιμος, τότε το καμπανάκι δεν ήταν σήμερα, αλλά δύο μέρες πριν. Δεν μπορώ να κάτσω και να δείξω με το δάχτυλο ανθρώπους και συμπαίκτες μου. Προφανώς όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι -το πιο ευγενικό- άσχημη.

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να μαζευτούμε κυριολεκτικά και να παίξουμε καλύτερα γιατί αυτή η εικόνα δεν αξίζει ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο, ούτε στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί. Γενικά είμαι άνθρωπος που προτιμά τις πράξεις από τα λόγια. Νομίζω ότι όταν λέμε κάτι, το ξαναλέμε και το ξαναλέμε, το λέμε 100 φορές στην προπόνηση, στα meetings, στο video κι αυτό δεν γίνεται στο παρκέ, τότε υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα γιατί συζητάμε κάτι, προετοιμάζουμε κάτι.

Η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα, το έχουμε πει άπειρες φορές, αλλά για κάποιο λόγο δεν συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ότι με φέρνει σε μια πολύ δύσκολη θέση και με στεναχωρεί ως αρχηγό της ομάδας αυτή η εικόνα είναι το λιγότερο που μπορώ να πω”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*