Ο Ηλίας Κουτσουπιάς κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας, ενώ επέστρεψε και ο Τάσος Μπακασέτας
Με τον Ηλία Κουτσουπιά να καλείται για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές για τους τελευταίους δύο αγώνες (5η και 6η αγωνιστική) στην League A του UEFA Nations League.
Ο 25χρονος μέσος της Αντερλεχτ συμπεριελήφθη στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού, για τις αναμετρήσεις με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ (Johan Cruijff ArenA, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, 21:45 Ελλάδας) και την Σερβία στον Βόλο (Πανθεσσαλικό, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 21:45), ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο με τα «χρώματα» του ΑΠΟΕΛ.
Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης.
Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Μανώλης Σάλιακας, Γεώργιος Βαγιαννίδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης.
Μέσοι: Χρήστος Ζαφείρης, Νεκτάριος Τριαντης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αθανάσιος Ανδρούτσος, Κωνσταντίνος Καρέτσας, Χρήστος Τζόλης, Γεώργιος Μασούρας, Αλέξανδρος Κυζιρίδης, Αναστάσιος Μπακασέτας, Ηλίας Κουτσουπιάς.
Επιθετικοί: Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Αναστάσιος Δουβίκας, Ανδρέας Τετέι, Χαράλαμπος Κωστούλας