Ευρωλίγκα: Αποφασίστηκε η συμμετοχή των “11” στο ΔΣ

Στο ΔΣ της Ευρωλίγκας θα συμμετέχουν οι ομάδες-μέτοχοι.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, αποφασίστηκε πως οι ομάδες-μέτοχοι της Ευρωλίγκας, να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε έως τώρα, με όλες τις αποφάσεις να λαμβάνονται από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Πλέον και οι ομάδες θα έχουν λόγο στα οικονομικά και τα αγωνιστικά της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Στη συνάντηση που έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, τα μέλη της ECA συμφώνησαν στα εξής:

-Οι 11 σύλλογοι δεσμεύονται πλήρως αφοσιωμένοι στην ενότητά τους ως οι ιδρυτές της συλλογικής περιουσίας τους και είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ενότητα έχει προσφέρει την επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια.

-Οι 11 ομάδες παραμένουν δεσμευμένες στο όραμά τους να πραγματοποιήσουν τα απαραίτητα κοινά βήματα, για να συνεχίσουν να στηρίζονται σε αυτή την επιτυχία, διατηρώντας τις διοργανώσεις της Ευρωλίγκας στα ίδια υψηλά επίπεδα.

-Η Ευρωλίγκα θα προτείνει μέτρα για την παρέμβαση των 11 συλλόγων στο κυβερνητικό οικοδόμημα, στην προσεχή συνέλευση της ECA».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ