Ευρωλίγκα: Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, παραμένουν στη διοργάνωση οι “πράσινοι”

Το συμβούλιο της ευρωλίγκας απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση από τη διοργάνωση με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ελλάδας να πάρουν την θέση τους στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ευρωλίγκα εξέφρασε τη θέληση της να παραμείνει ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ στη διοργάνωση και δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας να παραχωρήσει τη θέση της και να τεθεί εκτός διοργάνωσης.

Οι ομάδες της ευρωλιγκας ξεκαθάρισαν οτι ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τη διοργάνωση είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας να καταβάλλουν τη ρήτρα ύψους 10 εκατ ευρώ πράγμα που είναι αδύνατον τη δεδομένη χρονική στιγμή γεγονός που κάνει την ομάδα δέσμια μιας λίγκας με την οποία διαφωνεί κάτι που το έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΖΡΑΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Σιμόν Μιζράχι μίλησε σε έντονο ύφος στους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ αλλά όχι για το θέμα της αποχώρησης του “τριφυλλιού” από τη EuroLeague. Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι αναφέρθηκε στην πρόθεση που εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου να πουλήσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί του ποσού των 25 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Μιζράχι είπε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι πουλάει τις μετοχές για αυτό το ποσό υποτιμώντας μία εταιρεία που κοστίζει πολύ περισσότερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ