Ευρωλίγκα: Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις ο Τρινκέρι

Ο Αντρέα Τρινκέρι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Λιθουανίας δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον Αντρέα Τρινκέρι στον πάγκο της καθώς λίγες μόνο ώρες μετά το θρίαμβο η διοίκηση της Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή. Μαζί με τον Τρινκιέρι η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της και με τον βοηθό του, Μασιμιλιάνο Μενέτι.

Συγκεκριμένα, η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε: “Η Ζάλγκιρις και ο προπονητής της Αντρέα Τρινκιέρι θα ακολοθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Μαζί με τον Αντρέα Τρινκιέρι και ο βοηθός προπονητή Μασιμιλιάνο Μενέτι επίσης φεύγει από τον σύλλογο. Ευχαριστούμε για τη δουλειά σας και σας ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές σας καριέρες¨.

Υπό τις οδηγίες του τη φετινή σεζόν η Ζαλγκίρις έφτασε στην κατάκτηση του ντάμπλ στη Λιθουανία ενώ στην ευρωλίγκα είχε ρεκόρ 15-19 και κατέλαβε την 13η θέση.

Ο Τρινκέρι είχε συμμετάσχει στο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου και ήδη είχε εγκρίνει την απόκτηση του Γκός και του Ράιτ από τον Ολυμπιακό αλλά και την παραμονή του Σίλβεν Φρανσίσκο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ