Φραγκίσκος Αλβέρτης: “Στόχος είναι να βγάλει ο Παναθηναϊκός ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο”

Μία μίνι αποτίμηση από τους πρώτους μήνες της σεζόν έκανε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή pick n roll και αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού τόνισε ότι σκοπός και στόχος της ομάδας είναι να βγάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο ενώ πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια.

“Στόχος είναι να βγάλει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο, να πάρει τα παιχνίδια που μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα έχουμε και καλές βραδιές, θα έχουμε και κακές βραδιές. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις τέσσερις διαδοχικές ήττες στην EuroLeague:

“Προβληματιστήκαμε γιατί δεν αντικατοπτρίζει την κανονική εικόνα της ομάδας. Ενδεχομένως η ομάδα να χρειάζεται ακόμα δουλειά για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά παράλληλα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ένα καλύτερο μπάσκετ και να κάνει νίκες όπως στο Μιλάνο”.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ