Γέφυρα συμβιβασμού από Μπακασέτα

Την χρυσή τομή στο θέμα των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να βρει ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε να μιλήσει με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ κάτι που συνέβη, στις 2 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ του είχε κάνει πρόταση συμβολαίου, με απολαβές που ξεκίναγαν από τις 400.000 ευρώ και ανέβαιναν και έτσι είναι πιθανό, να δεχτεί να συζητήσει, αν ο παίκτης εχει αυτή την πρόταση ως βάση.

Ο 25χρονος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει μια τελευταία επαναπροσέγγιση ενώ από την πλευρά της ΑΕΚ φαίνεται να εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση.

Σημαντικο ρόλο στην παραμονή του Μπακασέτα στην ΑΕΚ είναι πιθανό να παίξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δεν ήθελε την αποχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Πλέον είναι όλα ανοικτά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αν ο παίκτης συμφωνήσει με την Διοίκηση θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμένει στα κιτρινόμαυρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ