Γιώργος Καραμάνος: Ο επιχειρηματίας που θέλει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραμάνος έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, καθώς ενδιαφέρεται, μαζί με ομάδα συνεργατών, να επενδύσει στον μπασκετικό Δικέφαλο.

Ένα από τα πρώτα ραντεβού που ο κ. Καραμάνος είχε στην Θεσσαλονίκη ήταν αυτό με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή παρουσία και του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο Γιώργος Καραμάνος είναι επιχειρηματίας από τον κατασκευαστικό χώρο και ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας. Επίσης είναι ο ιδρυτής μη κυβερνητικής οργάνωσης με τίτλο ”Δεν λησμονώ”. Μοναδικός σκοπός του να καταδείξει τις θηριωδίες των Γερμανών, που έχουν έδρα την Αθήνα.

Σε πρώτη φάση ο επιχειρηματίας έχει ως στόχο να αναλάβει την διαχείριση του μπασκετικού τμήματος του ΠΑΟΚ, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια κατευθύνεται από διοίκηση του πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξυγίανση στα οικονομικά ζητήματα του ΠΑΟΚ και ύστερα να αποφασιστεί από κοινού με την ΚΑΕ και τον ερασιτέχνη τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ένας από τους μεγάλους χορηγούς-δανειστές του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που σημαίνει πως ο κ., Καραμάνος θα επιδιώξει επαφή και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επίσης σημαντική λεπτομέρεια είναι πως η πρώτη του κίνηση, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, θα είναι η παραμονή του Ηλία Παπαθεοδώρου, εφόσον φυσικά επιθυμεί να παραμείνει και ο Έλληνας τεχνικός.

«Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για όλα όσα έχουν σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ