Γιώργος Πομάσκι στο Kingsport.gr: «Είναι αποτέλεσμα μιας καλής δουλειάς»

Ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος βρεβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ ως ο κορυφαίος προπονητής για το 2019, μίλησε στο Kingsport.gr και στους Γιάννη Δρόσο και Αντώνη Μουστάκα.

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου και της Βούλας Παπαχρήστου, οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις με τα ελληνικά χρώματα, αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό το βραβείο ήταν δικαίωση για τον ίδιο και για τη δουλειά χρόνων που είχε προηγηθεί.

Ενώ τόνισε ότι με δουλειά και σωστή προετοιμασία, θα έρθουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:

Μεγάλη δικαίωση για εσάς αυτό το βραβείο. Τα συναισθήματά σας;

“Μετά από πολλά χρόνια, όταν βλέπεις ότι εκτιμά τη δουλειά σου ο μεγαλύτερος φορέας της χώρας και σε βραβεύει σαν καλύτερο προπονητή στη δικιά σου δουλειά, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να νιώθεις”.

Αυτό το βραβείο είναι η «κορυφή του παγόβουνου», έχει προηγηθεί από πίσω πάρα πολλή δουλειά.

“Και δεν θα τελειώσει εδώ. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας καλής δουλειάς. Και όπως είπε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι άλλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού, δουλειά. Θέλουμε δουλειά, δουλειά, δουλειά”.

Για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, τι μπορούμε να περιμένουμε;

“Τα πάντα. Πριν από κάθε αγώνα περιμένουμε τα πάντα. Έχουμε νέα παιδιά στα χέρια μας, έμπειρα παιδιά και όποιος κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και έχει ενθουσιασμό, πίστη, πείσμα και φτάσει στην κατάλληλη στιγμή με την κατάλληλη προετοιμασία, θα είναι ο νικητής”.

Το βραβείο αυτό πού το αφιερώνετε;

“Στα παιδιά που συνεργάστηκα!”

Και μια ευχή;

“Όλοι να νικήσουν!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ