Γιώργος Βόβορας: “Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι”

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε καλύτερο επιθετικά πρόσωπο κάτι που ικανοποίησε τον Γιώργο Βόβορα.

Ο ΄Ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη της ομάδας του επί της Άλμπα στάθηκε στη βελτίωση που θέλει να βλέπει σε κάθε παιχνίδι,ενώ υπογράμμισε και τα αμυντικά κενά που διαπίστωσε.

Συγκεκριμένα είπε:

«αλλάξαμε πολλά σε σχέση με το χθεσινό ματς και θέλω να πω ότι στο σημερινό meeting με τους παίκτες δώσαμε έμφαση σε κάποια πράγματα που θέλαμε να διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι…» ενώ συνέχισε:

«Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα λάθη μας και αυτό διότι για να κερδίσεις ματς της EuroLeague μακριά από την έδρα σου πρέπει να τα περιορίσεις. Και αυτό είναι κάτι που ακόμα πρέπει να δουλέψουμε γιατί είναι ένας τομέας που μπορεί να πονέσει και να σκοτώσει μια ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί επί 45 λεπτά πάλευαν, έπαιζαν επιθετικά και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει ώστε να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες.»

Σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στην Ζάλγκιρις, ο Γιώργος Βόβορας ανέφερε ότι «στο χθεσινό ματς δεν είχαμε την γρήγορη έξτρα πάσα. Η Ζάλγκιρις έπαιξε επιθετικά στην άμυνα και εμείς δεν γυρίσαμε τη μπάλα ώστε να έχουμε δεύτερο pick n roll. Αυτό το κάναμε σήμερα και το πώς πρέπει να παίζουμε στην επίθεση απέναντι σε συγκεκριμένες άμυνες. Να έχουμε γρήγορες αποφάσεις. Και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε και 24 ασίστ. Όπως είπα στους παίκτες, αν θέλεις να έχεις μια καλή ομάδα και να κερδίζεις παιχνίδια στην EuroLeague η διαφορά ασίστ-λάθη πρέπει να είναι 1,5. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε ώστε να αποφεύγουμε κάποια λάθη που κάνουμε.»

Και κατέληξε κάνοντας αναφορά στην οργάνωση του τουρνουά: «Τα πάντα εδώ ήταν τέλεια και το πώς μας βοήθησαν. Ήταν μια εξαιρετική οργάνωση από την Ζάλγκιρις και την

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*