Ο Γκουντογάν μίλησε για την έλλειψη κινήτρου εν μέσω της καραντίνας

Ο Ιλκάι Γκουντογάν μίλησε για την έλλειψη κινήτρου εν μέσω της καραντίνας. Η Μάντσεστερ Σίτι μέσω βίντεο παρακολουθούν την προπόνηση των παικτών.

Γκουντογάν  και  Σανέ ακολουθούν και ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης με προσωπικό γυμναστή μέσω FaceTime. Μιλώντας για την δυσκολία να συνηθίσει την νέα αυτή πραγματικότητα ο Γερμανός δήλωσε στο Manchester Evening News:«Έχω μερικά πράγματα να κάνω και μετά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι τόσο εύκολο να παρακινήσεις τον εαυτό σου αυτές τις μέρες κάθε μέρα όταν προπονείσαι. Ξέρεις, όπως οι άνθρωποι που εργάζονται από το σπίτι, μπορείς μάλλον να το συγκρίνεις με αυτό. Για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι το ίδιο με το να πάνε με το αυτοκίνητο στην δουλειά τους κάθε μέρα και μετά να κάνουν τις δουλειές τους. Πρέπει να παρακινήσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα και να κάνεις τη δουλειά σου. Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο από άλλες.»

Ο Γερμανός αυτό το διάστημα πήρε σπουδαίες πρωτοβουλίες βοηθώντας τους ανθρώπους από την πόλη που μεγάλωσε, όπως προσφέροντας πακέτα φροντίδας για νοσοκόμες και υπηρεσίες αγορών για τους ανθρώπους σε ανάγκη: «Έκανα αυτά τα πράγματα επειδή μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους. Το Χάινσμπεργκ ήταν περίπου εκεί που ξέσπασε ο κορονοϊός στη Γερμανία και δεν απέχει πολύ από την γενέτειρά μου, οπότε υπάρχει σύνδεση. Το Γκελζενκίρχεν είναι το σπίτι μου και υπήρχε η ευκαιρία να κάνω κάτι, έτσι το έκανα. Και τη Νυρεμβέργη, έχω ζήσει εκεί πολύ καιρό, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα. Ο πρώην προπονητής του σχολείου μου ήρθε σε επαφή μαζί μου. Μου αρέσει πολύ και είμαι ακόμη σε επαφή μαζί του. Κάναμε ένα σχέδιο και κάναμε κάτι. Αυτά ήταν όλα τα πράγματα που μπορούσα να ταυτιστώ 100%. Είμαι προνομιούχο άτομο και είμαι ευγνώμων που μπορώ να βοηθήσω σε αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγωνίζονται, που δεν έχουν σπίτι ή φαγητό και τέτοια πράγματα. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μπορούσα να βοηθήσω.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ