Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει αν δεν μειώσει τα συμβόλαια των παικτών

Τα «μαύρα» σύννεφα έχουν πυκνώσει πάνω από τη Βαρκελώνη, καθώς αν η Μπαρτσελόνα δε μειώσει τα συμβόλαια των παικτών, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί στη χρεοκοπία.

Οι αρνητικές επιπτώσεις του κορωνοϊού είναι τεράστιες παντού στον πλανήτη και οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Τρανή απόδειξη η Μπαρτσελόνα, που αν δεν καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» με τους παίκτες στη μείωση των συμβολαίων τους ως το τέλος της εβδομάδας, τότε θα μπορούσε να χρεοκοπήσει.

Με βάση όσα υποστηρίζει το RAC1, η δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας πλανάται απειλητικά πάνω από τα κεφάλια των «μπλαουγκράνα». Μοναδικός τρόπος για να μη γίνει αυτό το σενάριο απτή πραγματικότητα είναι να φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την μείωση των συμβολαίων τους. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με συνάντηση ανάμεσα στους δικηγόρους της ομάδας και τους παίκτες.

Μέλημα της Μπαρτσελόνα, αποτελεί η μείωση των συμβολαίων κατά 30% ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την AS, προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση του Μέσι. Αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε η ομάδα θα πρέπει να τον πληρώσει ένα μπόνους.

Ο Κάρλες Τούσκετς, που έχει αναλάβει μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου, υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι τα οικονομικά του συλλόγου. Η πανδημία μάς επηρέασε. Η ομάδα βασίζεται στον τουρισμό και αυτό το έσοδο χάθηκε. Η κατάσταση δεν είναι άνετη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*