Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, στη διάρκεια του οποίου, εκτός της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος, συζητήθηκαν και οι στόχοι για την επόμενη διετία, ενώ αποφασίστηκε να εξειδικευτούν και να λάβουν την τελική τους μορφή οι προτάσεις των ΚΑΕ ενόψει της γενικής συνέλευσης του συνδέσμου, που θα συνεδριάσει στις 23 του μήνα.

Συζήτηση για τα τηλεοπτικά και τον κεντρικό χορηγό δεν έγινε, αφού υπάρχουν συμβόλαια σε ισχύ (με την ΕΡΤ και την εταιρεία Betshop) και για την ώρα δεν έχει υπάρξει αίτημα επαναδιαπραγμάτευσής τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ μετά το πέρας της συνεδρίασης του δ.σ. αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του:

* Επικύρωσε την τελική κατάταξη της Betshop Basket League της σεζόν 2018-19.

* Αποφάσισε σε συνέχεια και εκτέλεση της υπ΄ αριθ. 102/23-5-2019 απόφασης του ΜΔΟ, η οποία κατέστη τελεσίδικη δια της υπ΄αριθ. 66/28-6-2019 απόφασης του ΑΣΕΑΔ, ότι υποβιβάζονται οι ομάδες που κατέλαβαν την 13η και 14η θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, δηλαδή οι ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου και Ολυμπιακός.

Επίσης στην διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε το πλαίσιο στόχων για την επόμενη διετία (2019-2021) εν όψει των αποφάσεων που θα ληφθούν στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στις 23 Ιουλίου.

Στις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν θα εξειδικευτούν μετά και τις παρατηρήσεις των ΚΑΕ οι στόχοι και οι αποφάσεις υλοποίησης τους ώστε να διαμορφωθεί η βέλτιστη στρατηγική που θα επαναφέρει την σταθερότητα, την κανονικότητα, την οργανωτική αναδιάρθρωση, την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική ανάπτυξη για τις επόμενες δύο σεζόν”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ