Η ΕΠΟ και η UEFA τιμούν την ημέρα της Γυναίκας

Η ΕΠΟ και η UEFA τιμούν την ημέρα της Γυναίκας

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η UEFA τιμούν την ημέρα της γυναίκας, συνδέοντάς την με τη συμμετοχή των γυναικών στο Ποδόσφαιρο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δημοσίευσε καμπάνια με παίκτριες από 27 Εθνικές Ομάδες Γυναικών, μεταξύ των οποίων και η ΕΘνική και η ΕΠΟ στέλνει το δικό της μήνυμα με video από την Εθνική Γυναικών. Απολαύστε τα.

Δείτε το video της Εθνικής Γυναικών για την ημέρα της Γυναίκας όπως αυτό προβάλλεται στα Social Media των Εθνικών Ομάδων. Συμμετέχουν οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες Βεατρίκη Σαρρή και Δήμητρα Καραπέτσα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)


Δείτε το video από την καμπάνια της UEFA για τη μέρα της γυναίκας. Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι “We play strong” και το συνοπτικό κείμενο είναι το ακόλουθο:
“Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, φέτος ας τιμήσουμε τις δεξιότητες ζωής που δίνει το ποδόσφαιρο στα νεαρά κορίτσια και τις γυναίκες ανά τον κόσμο”.

 

 

Στη φωτογράφιση για την καμπάνια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, από πλευράς Εθνικής Ομάδας Γυναικών συμμετείχε η διεθνής ποδοσφαιρίστρια Σοφία Κόγγουλη. Η καμπάνια απηύθυνε στις παίκτριες το ερώτημα “ποια ικανότητα σας βοήθησε να αναπτύξετε η συμμετοχή σας στο ποδόσφαιρο”.

Η Σοφία απάντησε: “Το ποδόσφαιρο μας μαθαίνει πολλά, αλλά η κυριότερη δεξιότητα που ανέπτυξα συμμετέχοντας στο παιχνίδι ήταν αυτή της προσαρμοστικότητας (adaptability).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ