«Η Ευρωλίγκα θα καλύψει όλο το κόστος της διοργάνωσης στην πόλη που θα γίνει» σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο

Το πλάνο της για το πως μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν έχει παρουσιάσει η Ευρωλίγκα. Σε αυτό, έχει οριστεί η 24η Μαΐου ως τελική προθεσμία, για να πάρει το «ΟΚ» από τις αρμόδιες αρχές και να προχωρήσει στην υλοποίησή του.

Ο σχεδιασμός κάνει λόγο για διεξαγωγή όλων των αγώνων σε μία πόλη, με μία από τις επικρατέστερες να είναι και η Αθήνα (σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ).

Η ιστοσελίδα «nova.rs», αναλύοντας το θέμα και κυρίως τις οικονομικές του παραμέτρους. Καθώς πρόκειται για αποστολές των 25 ατόμων από κάθε ομάδα, συνεπώς το κόστος είναι υψηλό.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η πόλη που επιλεγεί να φιλοξενήσει όλο αυτό το εγχείρημα δεν αναμένεται να επιβαρυνθεί, καθώς αποκλειστικά Ευρωλίγκα θα καλύψει όλο το κόστος της διοργανώσεις, που αφορά από τη διαμονή των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών, μέχρι και των αξιωματούχων της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ