Ηλίας Παπαθεοδώρου: “Ήταν υπέρβαση για εμάς”

Η ΑΕΚ νίκησε τη Στασμπούργκ με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες του .

Ο προπονητής της ΑΕΚ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Στρασμπούργκ αφού πρώτα συνεχάρη τους παίκτες του για την νίκη στη συνέχεια στάθηκε και στις απουσίες της ομάδας του λόγω τραυματισμών.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι «ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για αυτή την εμφάνιση. Θέλω να πω ότι δείξαμε σε όλους πόσο σκληρή ομάδα είμαστε και για μένα είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το πλάνο της ΑΕΚ: «Το πλάνο μας είχε σαν πρώτη κατεύθυνση την επίθεσή μας να παίξουμε απλά, να πάρουμε αυτά που θα μας δώσει η άμυνα, να μην μπούμε σε εύκολα λάθη. Η παρουσία του Λάνγκφορντ μας έδωσε αρκετά σουτ από μέση απόσταση. Ήμασταν αρκετά εύστοχοι στα μακριά σουτ. Αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη που κάναμε ελέγξαμε αυτό το κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα με ισορροπία στο παιχνίδι μας. Μπορούμε να παίξουμε οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού στην επίθεση. Μπορούμε να υποστηρίξουμε και το παιχνίδι κοντά στο καλάθι, έχουμε και το ενδιάμεσο σουτ. Το σημαντικό είναι να διαβάζουμε τι μας δίνει η άμυνα και να το παίρνουμε».

Για την πνευματική προετοιμασία: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη προετοιμασία και επικοινωνία με τους παίκτες. Όταν υπάρχουν τόσες ατυχίες μαζεμένες αυτό μπορεί να σε καλύψει αυτό το πέπλο ατυχίας, γκαντεμιάς, τραυματισμών, Covid, θανάτων. Έχουμε έμπειρα παιδιά και λέμε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση για να κερδίσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η επικοινωνία μας είναι σε καλό επίπεδο, έχουμε παιδιά διψασμένα για διάκριση και δεν τα παρατάμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ