Η Μίλαν και η Ίντερ οδηγούνται στο δικαστήριο

Η Μίλαν και η Ίντερ συνεχίζουν να κρατάνε το έδαφος στο ζήτημα του νέου γηπέδου στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βλέπουμε ένα πόλεμο μεταξύ των συλλόγων και το δικαστήριο της πόλης.

Χθες, τα ρεπορτάζ αναφέρουν, υπήρξε μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου των “Ροσονέρι” Σκαρόνι, των “Νερατζούρι” Αντονέλλο και τους αντιπροσώπους του τοπικού δικαστηρίου, αλλά υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των πλευρών και οι φήμες λένε ότι έχει “ανάψει”.

Τα ρεπορτάζ συνεχίζουν αναφέροντας ότι θα υπάρξουν περισσότερες συναντήσεις για να προσπαθήσουν να μειώσουν το χάσμα μεταξύ των πλευρών, αν και δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Μία πρόταση από το τοπικό δικαστήριο ήταν να φτιάξουν το νέο γήπεδο χωρίς να κατεδαφίσουν το Σαν Σίρο, κάτι το οποίο και η Ίντερ και η Μίλαν απέρριψαν.

Στην πραγματικότητα, οι δύο ιδιοκτήτες μέχρι που απείλησαν ότι θα μεταφέρουν αλλού το πρότζεκτ τους, και συγκεκριμένα στη περιοχή του Σέστο. Είναι σίγουρα ένα φιλόδοξο σχέδιο, αλλά ένα σχέδιο που μπορεί να φέρει πολλά καλά πράγματα στην πόλη και συγκεκριμένα στις δύο ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ