Ιωάννης Παπαπέτρου: “Ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του πράγματος”

Ξέσπασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λάρισα κάνοντας λόγο για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Λάρισας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λάρισα και μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ξέσπασε κάνοντας λόγο για τις άθλιες γηπεδικές συνθήκες που επικρατούσαν και που δυσχέραιναν τις προσπάθειες τόσο της ομάδας του όσο και των αντιπάλων.

Ο Παπαπέτρου είπε:

“Θα πω μερικά πράγματα δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό, στους παίκτες, στην ομάδα της Λάρισας, τους αξίζουν συγχαρητήρια, κάνουν καλή προσπάθεια, παίζουν ωραίο μπάσκετ, συγχαρητήρια σε αυτό το σύλλογο. Θέλω νω πω μερικά πράγματα που δεν είναι για τη Λάρισα.

Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, εννιά χρόνια, σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο γόνατο μου γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια, γιατί από πίσω κρατιέται με σάκους με άμμο, πέφτει η πινακίδα.

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς ζέστη, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει, οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή αν κερδίσαμε. Είμαι 28 ετών, έχω παίξει εννιά χρόνια σε αυτή τη χώρα και από τις δύο πλευρές και είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει και το λέω ξανά συγχαρητήρια στην ομάδα, στο κόουτς αλλά μιλάμε για ένα άθλημα το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα.

Επίσης όλοι είδαν τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, ο παίκτης που μπαίνει και εκτίθεται δεν μπορεί να πει την άποψη του για το παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ κιόλας. Αλλά ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Ντρέπομαι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ