Ιωνικός: “Απαιτούμε τα χρήματα που μας οφείλονται από την πολιτεία”

Ανακοίνωση του Ιωνικού, με την οποία ζητά τα χρήματα που του οφείλονται από την πολιτεία.

Τα χρήματα που οφείλονται στον Ιωνικό από την πολιτεία ζητά η ΠΑΕ, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός όπως όλοι γνωρίζουν είναι μια προσφυγική ομάδα. Μια ιστορική ομάδα σε πολλά αθλήματα που έχει γράψει πολλές σελίδες στην σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού και όχι μόνο, και πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι η ομάδα της πόλης, η ομάδα των εργατών. Ένας περήφανος σύλλογος, ο οποίος είναι πάντα δυνατός. Δεν κλαιγόμαστε. Δεν παρακαλάμε. Θα απαιτούμε όμως τα δίκαια αιτήματά μας να γίνονται πραγματικότητα και να μας αντιμετωπίζουν άπαντες με πλήρη σεβασμό.

Απαιτούμε τα χρήματα που μας ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ από την πολιτεία.

Υ.Γ. Ο Ιωνικός δεν “πολιτικοποιθηκε” ποτέ ούτε θα το κάνει. Όμως οι αλήθειες πάντα θα γράφονται. Δυστυχώς μέχρι τώρα επίσημη θέση έχουν πάρει μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένουμε εδώ και πολύ καιρό τις τοποθετήσεις και άλλων βουλευτών από την Περιφέρεια του Πειραιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ