Ηρακλής: Αναλαμβάνει την ΚΑΕ ο Θεόδωρος Ριζούλης

Αναλαμβάνει την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή ο Θεόδωρος Ριζούλης.

Νέο κεφάλαιο στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Καθώς ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ριζούλης, ο οποίος δημιούργησε την ομάδα της Λάρισας η οποία έφτασε ως τα ημιτελικά της Basket League, ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας. Ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα της Λάρισας (η οποία ουσιαστικά διαλύεται), θα ενισχύσει τη διοικούσα επιτροπή του Γηραιού, στην οποία βρίσκεται και ο άλλοτε μεγάλος άσος της ομάδας και προπονητής, Λευτέρης Κακιούσης.

Αυτό που θα φανεί το επόμενο διάστημα είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο «Γηραιός», ο οποίος έχει μεν υποβιβαστεί από τη Basket League, αλλά γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας είναι να βρεθεί η φόρμουλα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ