Τζένας: «Ήταν πραγματικά κακή, βαρετή και προβλέψιμη η Έβερτον»

Ο παλαίμαχος μέσος της Τότεναμ, Ζερμέιν Τζένας σχολίασε την εμφάνιση της Έβερτον κόντρα στη Γουλβς, χαρακτηρίζοντάς την «βαρετή»!

Ο Ζερμέιν Τζένας σχολίασε την εμφάνιση των «Ζαχαρωτών», που ηττήθηκαν με 3-0 από τους «Λύκους», θεωρώντας τους μια ομάδα χωρίς φαντασία.

Ποιο συγκεκριμένα ο 37χρονος παλαίμαχος ανέφερε: «Ήταν πραγματικά κακή. Βαρετή και προβλέψιμη. Η έλλειψη φαντασίας και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας πραγματικά προβληματίζουν. Ήταν λες κι είχαν αποφασίσει απλώς να γυρίζουν την μπάλα πίσω. Στο κέντρο, ο Σίγκουρντσόν κι ο Ντέιβις κάνουν την ίδια δουλειά, στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο. Ένας εξ αυτών πρέπει να βγαίνει και να βρίσκει χώρους, να σπάει τις γραμμές.

Οι δυο κεντρικοί επιθετικοί κινούνται το ίδιο. Δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να παρακολουθούν αυτόν που έχει την μπάλα. Καμία κίνηση και καμία έκπληξη, στέλνουν τη μπάλα συνέχεια πίσω. Ο Σίγκουρντσόν είναι καλύτερος από αυτό. Πρέπει να συνδέεσαι με τους επιθετικούς σου. Έχεις την ταχύτητα του Γουόλκοτ, αλλά οι παίκτες τρέχουν μόνο αν ξέρουν ότι η μπάλα προωθείται μπροστά. Πρέπει να παίρνεις και μερικά ρίσκα με τη μπάλα, κι έπειτα βλέπεις τι συμβαίνει. Δεν το έκαναν κι ήταν βαρετοί».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*