Γιούργκεν Κλοπ: «Η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή, δεν θέλουμε μεταγραφές»

Ο Γερμανός προπονητής, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επόμενη μέρα της Λίβερπουλ, αλλά και για το πώς επηρέασε ο κορωνοϊός τις ομάδες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον κορωνοϊό και πως η πανδημία επηρεάζει τα οικονομικά των ομάδων, αλλά και τις μεταγραφές. Ακόμη μίλησε για την ενίσχυση της Λίβερπουλ για την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε: «Ο κορωνοϊός θα επηρεάσει σαφέστατα τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων. Είναι απολύτως φυσιολογικό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιμένω ιδιαίτερη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ίσως μπορέσουμε αργότερα να κινηθούμε πιο άνετα, αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αλλά και πάλι η ομάδα μου δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δεν είναι πως στηρίζομαι σε μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως έχουμε 16-17 παίχτες που αγωνίζονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια επειδή απλά το θέλουμε. Πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη.

Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή. Πώς ενισχύεις ένα τέτοιο σύνολο. Σαφώς χρειάζεσαι λεφτά. Αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα από τα μικρότερα κλιμάκια του συλλόγου. Έχουμε τρεις-τέσσερις νεαρούς που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην επόμενη μέρα της Λίβερπουλ».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*