ΚΑΕ Ολυμπιακός: Και τέταρτο κρούσμα, αναβάλλονται τα ματς με Μπαρτσελόνα & Βιλερμπάν

Και τέταρτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, τα ματς κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβάλλονται.

Ακόμη ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού, τέταρτο συνολικά, βρέθηκε σε μέλος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είναι το δεύτερο που βρίσκεται σήμερα, ενώ τα δύο προηγούμενα βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΚΑΕ ήρθε σε συνεννόηση με την Πολιτεία και την Ευρωλίγκα και έτσι τα δυο ματς της “διαβολοβδομάδας” κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, εκτός έδρας, αναβάλλονται, μιας και η ομάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Μάλιστα, και στις δύο χώρες αυτές, την Ισπανία και τη Γαλλία, υπάρχουν πολλά κρούσματα κορωνοϊού, κάτι που θα καθιστούσε εξαιρετικά επικίνδυνο αυτό το ταξίδι. Επιπλέον, σε περίπτωση που κάποιο μέλος βρεθεί θετικό, ή νοσήσει στο εξωτερικό, θα πρέπει να μείνει εκεί σε καραντίνα και δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη βάση του πριν το ξεπεράσει.

Συνεπώς, η αναβολή ήταν η λογική λύση που θα μπορούσε να υπάρξει.

Στο μεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και είχε ακυρωθεί τόσο  το ταξίδι του Προμηθέα για την Σλοβενία ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα (26 Οκτωβρίου), μιας και στους Πατρινούς υπήρχαν τρία κρούσματα, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Παναθηναϊκός δεν είχε ταξιδέψει στη Μόσχα για το ματς με τη Ζενίτ (29 Οκτωνρίου).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*