ΚΑΕ Παναθηναικος: “Δεν έχουμε ενημέρωση για τον Βοτανικό”

Άγνοια για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού αθλητικού ομίλου και του Δήμου Αθηναίων για τη διπλή ανάπλαση και τα έργα στο Βοτανικό, δήλωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την Παρασκευή(20/11) έπεσαν οι υπογραφές για τη διπλή ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την ανέγερση γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό με την ΚΑΕ όμως να δηλώνει άγνοια για το θέμα.

Από τα έργα της διπλής ανάπλασης εξαιρέθηκε το μπασκετικό τμήμα με το έργο να προβλέπει την ανέγερση γηπέδου μπάσκετ σε οικόπεδο κοντά στο σημείο του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίου γινόταν λόγος πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαφή με την ΚΑΕ ώστε να γίνει γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο, μέχρι 300 μέτρα πιο μακριά, με τον Δήμο να αναλαμβάνει τα έξοδα. Βέβαια η ΚΑΕ έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

“Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε”.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ