Καρατασάκης: Ήταν τιμή μου κύριοι! Ζήτω ο Παναιτωλικός!»

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Καρατασάκης.

Ο Κώστας Καρατασάκης ανακοίνωσε από την προσωπική του σελίδα στο FB πως οι δρόμοι του με τον Παναιτωλικό χωρίζουν.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών του Παναιτωλικού δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό. Ο Καρατασάκης με την δουλειά του και το ήθος του κέρδισε την συμπάθεια όλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Άλλοτε οριστικό και άλλοτε προσωρινό. Προσωπικοί / οικογενειακοί λόγοι καθιστούν αδύνατη -επί της παρούσης- την παραμονή μου στον Παναιτωλικό, έναν σύλλογο που πάντα θα έχω στην καρδιά μου και η παρουσία μου σε αυτόν θα αποτελεί ύψιστη τιμή για το «βιογραφικό» και τα «πιστεύω» μου. Και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ και να συναναστραφώ το διάστημα που ήμουν εδώ, και οι οποίοι με έκαναν να νιώσω μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναιτωλικού. Θα ήθελα δε, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κύριο Φώτη Κωστούλα για την ανιδιοτελή αγάπη με την οποία έχει αγκαλιάσει όλα τα παιδιά του Παναιτωλικού και ολόκληρη την πόλη του Αγρινίου, αλλά και τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για την αδιαμφισβήτητα τεράστια προσφορά του. Φεύγω ως φίλος, με το βάρος της δύσκολης αυτής απόφασης και με την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Ήταν τιμή μου κύριοι! Ζήτω ο Παναιτωλικός!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ