Κάριους: “Έχω επικοινωνία με τον Κλοπ”

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο Λόρις Κάριους. Ο 26χρονος τερματοφύλακας ήρθε στο Λίβερπουλ με τις ευλογίες του Κλοπ το 2016. Όμως με τις προβληματικές σεζόν του με αποκορύφωμα τον τελικό με την Ρεάλ το 2018 αποτέλεσε ξένο σώμα. Έτσι η λύση βρέθηκε στην Τουρκική Μπεσίκτας η οποία απέκτησε τον ποδοσφαιριστή με διετή δανεισμό και οψιόν αγοράς. Οι Τούρκοι αποφάσισαν την μη καταβολή της οψιόν για αυτό το μέλλον του είναι μετέωρο.
Ο Γερμανός διεθνής επισήμανε ότι είχε επικοινωνία για το μέλλον του με τον Γιούγκερν Κλοπ.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Δεν θέλω να εμπλακώ στη φημολογία. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στην Μπεσίκτας. Είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι για το καλοκαίρι, εδικά τώρα που κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα συμβεί λόγω του κορωνοϊού.

Εγώ ανταλλάσσω μηνύματα κυρίως με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ, τον Γιον Άχτερμπεργκ, σχεδόν κάθε εβδομάδα. Είναι ο πρώτος με τον οποίο έρχομαι σε επαφή, αλλά κάποιες φορές ανταλλάσσω μηνύματα και με τον Γιούργκεν Κλοπ. Διατηρώ καλή επικοινωνία με τους πάντες εκεί σήμερα, δεν ήμουν ποτέ εκτός».

Πρέπει να τονιστεί ότι το συμβόλαιο του με τους Ρεντς λήγει το καλοκαίρι του 2021 και πως η Χέρτα είναι ένας πιθανός προορισμός του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ