ΚΕΔ σε Ολυμπιακό: “Ξεκάθαρο και προφανές λάθος, οι διαιτητές αποδέχθηκαν την ευθύνη”

Απάντησε στον Ολυμπιακό η ΚΕΔ, τονίζοντας πως οι διαιτητές έχουν πράγματι κάνει λάθος.

Σε τιμωρία της διαιτητικής τριάδας (Παπακωνσταντίνου, Γιάκος, Ψύλλος) που διηύθυνε το σημερινό (19/12) αγώνα της Super League 2 ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό Β΄, που διακόπηκε καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο, με το σκορ στο 2-1 εις βάρος τους, προχώρησε η ΚΕΔ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει:

Μετά το περιστατικό στον σημερινό αγώνα της Super League 2 στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε αυτοπροσώπως με τους διαιτητές που είχαν οριστεί να τον διευθύνουν.

Έχοντας εξετάσει τα πλάνα της αναμέτρησης, είναι σαφές ότι οι διαιτητές έκαναν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και χωρίς VAR η απόφαση δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο βοηθός διαιτητής είδε μια εικόνα που θεώρησε ότι ήταν παράπτωμα χειρισμού της μπάλας με το χέρι. Οι διαιτητές αποδέχονται την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους και ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους.

Ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές του αγώνα και θα λάβει για αυτούς τα κατάλληλα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα.

Η ΚΕΔ θα παρέχει επίσης πρόσθετη επιμόρφωση και εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους διαιτητές αυτού του επιπέδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ