Κλοπ: «Ο Τσιμίκας είναι αυτό που αναζητούσαμε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κλοπ για τον Τσιμίκα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα στην ιστοσελίδα της Λιβερπουλ.

Ο Γερμανός προπονητής , κοιτώντας μπροστά στη σεζόν 2020-21, εξήγησε πώς η παρουσία του Ελληνμα άσου μπορεί να βοηθήσει την Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μπακ είναι στην προετοιμασία της Λίβερπουλ στην Αυστρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Κώστας είναι μία μεταγραφή που μας δείχνει ότι είναι αυτό που αναζητούσαμε, αυτό που χρειαζόμασταν. Πιστεύω πως πλέον η θέση του αριστερού μπακ δεν θα είναι εκείνη που ο κόσμος θα λέει διαρκώς πως ‘χρειαζόμαστε παίκτη κλπ’. Ο Μίλνερ έπαιξε εκεί μερικές φορές, αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε άλλο ή για την ακρίβεια πρέπει να μειώσουμε το ρίσκο.

Τα φουλ-μπακ μας, με βάση τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία, όπως η ταχύτητα, η ικανότητα στην τρίπλα κλπ.

Όταν είδα πρώτα φορά τον Κώστα σκέφτηκα “είναι εφικτό να πάρουμε κάποιον σαν αυτόν”; Βέβαια, δεν είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία επειδή άρχισε λίγο αργά την καριέρα του. Ωστόσο, τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει μπει σε μία ρότα και χτίζει την καριέρα του, προφανώς. Έπειτα, είχαμε μία συζήτηση και ήταν πάρα πολύ θετικός, γνωρίζοντας πως είχαμε ήδη έναν παγκοσμίου κλάσης αριστερό μπακ. Όμως, αυτό είναι ακριβώς που προσπαθείς να έχεις σε μία ομάδα», είπε ο Κλοπ, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη νέα σεζόν.

Λόγω του κορωνοϊού θα είναι η πιο έντονη σεζόν της ζωής μας. Και λόγω του ιού, δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε τέλεια, γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα οικονομικά στους επόμενους μήνες. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε πιθανό πρόβλημα, αλλά είμαι χαρούμενος με τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ο Ρόμπερτσον και ο Τρεντ δεν μπορούν να παίζουν 50 παιχνίδια σε κάθε σεζόν. Οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχουμε αυτήν την κανονική επιλογή και ο Τσιμίκας είναι κανονική επιλογή. Είναι σούπερ τύπος, με πολλή αυτοπεποίθηση, λίγο πονηρός αν θέλετε και μπορείτε να τον δείτε στο Youtube, είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι οπαδοί μας το έχουν κάνει ήδη. Θα έλεγα πως είναι αρκετά συναρπαστικός».

 

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*