ΚΟΕ: «STOP σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και προπονήσεις μέχρι νεωτέρας»

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδος ανακοίνωσε πως από σήμερα σταματά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των Αθλημάτων της ΚΟΕ  λόγο κορονοϊού .

Αναλυτικά όσα είπε:

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ, σήμερα (13/3), με την παρουσία του ιατρικού της επιτελείου, αφού ελήφθη υπόψη η όλη διαμορφωθείσα κατάσταση με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό COVID -19, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Σταματά από σήμερα (13/3) κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των Αθλημάτων της ΚΟΕ, καθώς επίσης και οι προπονήσεις όλων των Εθνικών της ομάδων.

Η απόφαση συνάδει με την υπ’ αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ.17733/12-3.2020 ΚΥΑ ΦΕΚ Β’ 833/12-3.2020

Η λειτουργία των Γραφείων της ΚΟΕ θα συνεχιστεί, εκτός αν κάποια νεότερη ΚΥΑ ορίσει κάτι διαφορετικό

Για το κοινό και τους συναλασσόμενους με την Ομοσπονδία, οι διαδικασίες θα γίνονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή) και για τις ώρες 11-13.00, με τη λήψη και εφαρμογή πάντοτε κάθε απαραίτητου μέτρου προστασίας

Τα ανωτέρω θα ισχύσουν μέχρι νεωτέρας και σύμφωνα πάντοτε με τις ΚΥΑ που θα εκδίδονται

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ