Κωνσταντίνος Δρυγούτης: «Ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Το 2019 φεύγει σε λίγες ημέρες και η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη για την Τεχνική Κολύμβηση, με πολλές επιτυχίες στις Διεθνείς διοργανώσεις και μετάλλια από τους Έλληνες αθλητές.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του έτους ήταν ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης, ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στα Ιωάννινα (200μ διπλά πέδιλα με επίδοση 1:35.46 και 400μ διπλά πέδιλα με χρόνο 3:29.24), ενώ ανέβηκε ακόμα δύο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας (200μ δίπλα πέδιλα με 1:35.58 και 2.000μ διπλά πέδιλα με 22:05.38).

Ο Έλληνας αθλητής ανέφερε για τη χρονιά που φεύγει, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τα κάτωθι: «Ήταν μία πολύ καλή χρονιά τόσο για μένα, όσο και για το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης, γενικότερα, όμως ήταν παράλληλα δύσκολη, με πολλές υποχρεώσεις και προπονήσεις, όπου βελτίωνα κάθε λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση αναφορικά με τους στόχους του νέου έτους, ο ίδιος δήλωσε: «Το 2020 είναι μία νέα χρονιά, με νέους στόχους, οι οποίοι μοιάζουν με αυτούς του 2019. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να καταφέρω να διακριθώ στο Παγκόσμιο της Ρωσίας».

Ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης ευχήθηκε υγεία για το νέο έτος, όμως, δεν έκρυψε ότι ζήτησε από τον «Άγιο Βασίλη» ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, το 2020 να τους προσφέρει υγεία και στους αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης πολλές επιτυχίες και μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις. Εγώ προσωπικά ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ