Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ και ΕΡΤ

Προς συζήτηση είναι η ΑΕΚ με την ΕΡΤ, ώστε την ερχόμενη σεζόν ο σύλλογος να προβάλλεται από την δημόσια τηλεόραση.

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, η ΕΡΤ φαίνεται που είναι σε καλό δρόμο και με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την Νόβα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, ενώ ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος ζητά ως προϋπόθεση για την «μετακόμιση» να πάρει τα ίδια χρήματα με τον ΠΑΟΚ – ποσό που ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι μέτοχοι της ΕΡΤ θα πραγματοποιήσουν σήμερα Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασίσουν θετικά ή αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Αν η απάντηση είναι θετική, οι υπογραφές θα πέσουν μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, το κονδύλι έχει εξασφαλιστεί.

Προς των πυλών είναι και ο ΟΦΗ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με την Νόβα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα συνεργασίας και με την Super League 2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ