“Κόντρα” μεταξύ Καρυπίδη και ΕΠΟ

“Κόντρα” άνοιξε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνο Γαβριηλίδη.

Λίγο μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία έφερε αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό με τον Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τρόπο διενέργειάς της μέσω γραπτής του δήλωσης:

«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να παραβρεθούν 8 άτομα στην κλήρωση τηρώντας τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα. Όταν μάλιστα υπάρχουν υποψίες από πριν για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Κατάφεραν να δικαιώσουν τους καχύποπτους και να μην μπορεί κανείς να τους πιστεύει τώρα ότι κι αν λένε… κάποτε τα μπαλάκια ήταν κρύα τώρα είναι ζεστά»

Ο Μάνος Γαβριηλίδης με τη σειρά του, τόνισε πως στις κληρώσεις οι παράγοντες και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ δεν επιτρέπονται να βρίσκονται:

«Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα.

Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη ομάδα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο. Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας.

Πως να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ