Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ: Τα «γυρίζει» ξανά η ΕΟΚ – Μονός τελικός χωρίς Final Four

Τα ημιτελικά στις έδρες των ομάδων και μονός τελικός η νέα αλλαγή στο Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ.

Ούτε Final 8, όπως είχα προτείνει αρχικά οι ομάδες, ούτε Final Four όπως είχε αποφασίσει (και ανακοινώσει η ΕΟΚ) θα έχουμε στο Κύπελλο Μπάσκετ Ανδρών.

Η Ομοσπονδία προχώρησε σε εκ νέου αλλαγή και αποφάσισε να τηρήσει οριστικά (;) την προκήρυξη, παίρνοντας πίσω την απόφαση για ημιτελικά και τελικό σε ένα γήπεδο και πλέον οι ομάδες θα δώσουν τα παιχνίδια στις έδρες τους και ο τελικός σε γήπεδο που θα αποφασιστεί μελλοντικά, ανάλογα και με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Οι προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τα ζευγάρια Λαύριο-ΑΕΚ (15:00), Κολοσσός-Προμηθέας (15:00), Ηρακλής-ΠΑΟΚ (18:00) και Παναθηναϊκός-Περιστέρι (20:00), ενώ σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα (25/1) στα γραφεία της ΕΟΚ θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου (οι ομάδες που θα βγουν πρώτες από την κληρωτίδα, θα παίξουν εντός έδρας).

Ο τελικός έχει οριστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, σε έδρα που θα αποφασιστεί και αναμένεται να εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα προκριθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου”.

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*