Κύπελλο Γερμανίας: Απέκλεισε τη Ντόρμτουντ η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν «πέταξε… έξω» τη Ντόρτμουντ από το Κύπελλο Γερμανίας

Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη «Μπάι Αρίνα» για την Bundesliga (29/11) που έληξε με νίκη της Ντόρτμουντ (1-2), η Λεβερκούζεν πήρε ρεβάνς για το Κύπελλο στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και με το γκολ του 20χρονου Αλγερινού, Ισαάκ Μάσα, νίκησε 0-1 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας.

Πολύ εύκολα, με δύο τέρματα του Μπαουμγκάρτνερ, η Λειψία επικράτησε με 3-1 του Μαγδεμβούργου και συνεχίζει στη διοργάνωση, όπως και η Σαν Πάουλι, η οποία νίκησε 1-2 τη Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ».

Το σκορ της βραδιάς σημειώθηκε στο Βερολίνο, όπου στο ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας, η Χέρτα διέσυρε την Καϊζερσλάουτερν με 6-1.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των “16” του Κυπέλλου Γερμανίας:

Χέρτα Βερολίνου-Καϊζερσλάουτερν 6-1

Γκλάντμπαχ-Σαν Πάουλι 1-2

Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν 0-1

Λειψία-Μαγδεμβούργο 3-1

Μπόχουμ-Στουτγκάρδη 3/12

Φράιμπουργκ-Ντάρμστατ 3/12

Αμβούργο-Χόλσταϊν Κίελ 3/12

Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 3/12

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ