La Liga: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης

Έβγαλε αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Λεβάντε.

Τρία 24ωρα μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Αλμπαθέτε στο Copa del Rey και τα όσα… μύρια ακούστηκαν και γράφτηκαν από τον ισπανικό και διεθνή Τύπο για το «κάζο» που υπέστη, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει στα «τρίποντα».

Στο δεύτερο ματς του Άλβαρο Αρμπελόα στον πάγκο της η «βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 στο «Μπερναμπέου» της Λεβάντε, πλησίασε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα κι ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της «αιωνίου» αντιπάλου της στην χώρα των Βάσκων απέναντι στη Σοσιεδάδ, το βράδυ της Κυριακής (18/1).

Ο Κιλιάν Μπαμπέ στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα των «μερένχες» άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα» στο 58′ κι οκτώ λεπτά αργότερα ο Ασένσιο «κλείδωσε» το «τρίποντο» των Μαδριλένων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ