Λαμπρόπουλος, Κλωναρίδης και Μπακασέτας που τυχεροί της Ένωσης

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη, όλων τον ποδοσφαιριστων και του Staff της Ένωσης.

Οι τρείς τυχεροί παίκτες ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ο Τάσος Μπακασέτας, που κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που κέρδισε μια τηλεόραση, αλλά και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Από εκεί και πέρα ο μεταφραστής, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ο επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης, Χρήστος Καρβουνίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς ήταν οι τυχεροί του Staff της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωσηγια την εκδήλωση στα Σπάτα:

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας, του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, των στελεχών και του προσωπικού.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο υπεύθυνος λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών έτυχαν το πρώτο στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το δεύτερο στον Τάσο Μπακασέτα, που κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το τρίτο στον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κέρδισε μια τηλεόραση), οποίος ήταν… διπλά τυχερός, καθώς σε αυτόν πήγε και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Τα φλουριά της πίτας του staff πήγαν στον υπεύθυνο του τμήματος αποκατάστασης Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος κέρδισε μια κρουαζιέρα, στον γυμναστή Νίκο Πανουργιά και στον μεταφραστή της ομάδας Πάνο Αναστασόπουλο, με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν από μια τηλεόραση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ