Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε τον Γιοργκ Σμάντκε

Νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ είναι ο Γιοργκ Σμάντκε

Η μέτρια εικόνα της Λίβερπουλ και τα πολλά σκαμπανεβάσματα που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν, οδήγησαν τη διοίκηση να λάβει δραστικά μέτρα για τη βελτίωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Η πρώτη κίνηση για να επιτευχθεί αυτό ήταν η πρόσληψη του Γιοργκ Σμάντκε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο 59χρονος Γερμανός που μέχρι τον Φεβρουάριο δούλευε για τη Βόλφσμπουργκ υπέγραψε συμβόλαιο βραχυπρόθεσμης διάρκειας με τους «Κόκκινους», μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, εάν ο Σμάντκε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του τότε κάτι τέτοιο θα δρομολογηθεί από τη διοίκηση της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει οι συμφωνίες να ολοκληρωθούν γρήγορα, με αναμόρφωση στη μεσαία γραμμή, και πιθανώς ενίσχυση στην άμυνα, στην ατζέντα της Λίβερπουλ. Ο Μακ Αλιστερ της Μπράιτον είναι ένας στόχος, μαζί με τον Μάουντ της Τσέλσι, τον Νούνιες της Γουλβς και τον Γκράβενμπεργκ της Μπάγερν Μονάχου.

Το κύριο έργο του Σμάντκε θα είναι η αναμόρφωση της μεσαίας γραμμής, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θέλει τις συμφωνίες να ολοκληρωθούν γρήγορα.

Ο Μάικ Γκόρντον, πρόεδρος του ομίλου- Fenway Sports Group- που έχει την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ, είπε ότι ο Σμάντκε θα φέρει «πλούτο γνώσεων και εμπειρίας» στην ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει