Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα, κάναμε εύκολα λάθη»

Στα λάθη και στην ανετοιμότητα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λέφσκι Σοφίας και λόγω της ήττας στην πρώτη αναμέτρηση, αποκλείστηκε από την επομένη φάση του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του, καθώς και για την ανετοιμότητα που είχαν οι παίκτες του, για αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Όσα δήλωσε:

Για το τι πήγε λάθος στο δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έκρινε αυτή η εβδομάδα το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτά τα δύο παιχνίδια, είμαστε μακριά από έτοιμοι. Είναι συνέπεια αυτής της κατάστασης. Κάναμε εύκολα λάθη και τιμωρηθήκαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, τους τραυματισμούς, καθυστερήσεις παικτών, παίκτες που δεν έκαναν όλη την προετοιμασία… Όταν αποφασίζεις να κάνεις τόσες αλλαγές, μπορεί να υπάρχουν τέτοια προβλήματα, όπως ένας αποκλεισμός. Ένα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα. Έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να προετοιμαστούμε για τους επόμενους στόχους».

Για το αν πήρε κάποιο μάθημα η ομάδα από τον αποκλεισμό: «Δεν πρέπει να κρατήσουμε τίποτα σήμερα, δεν υπάρχει κάτι να μείνει. Αν θέλετε να βρείτε υπεύθυνο είμαι εγώ. Όταν παίρνεις τέτοια ρίσκα να αλλάξεις την ομάδα ριζικά υπάρχει ο κίνδυνος για μια τέτοια κατάσταση, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό».

Για το αν αλλάζει κάτι: «Δεν αλλάζει κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι νέοι παίκτες και να μας δώσουν μία διαφορετική λογική».

Για το αν τον προβλημάτισαν οι αποβολές: «Η αλήθεια είναι ότι όταν υπάρχει μια αναστάτωση στο παιχνίδι, μπορεί να συμβεί. Ήταν παρόμοια η κατάσταση. Πριν φτάσουμε στις αποβολές, πρέπει να πούμε ότι κάναμε πολλά λάθη, αυτά κόστισαν όχι οι αποβολές. Είχαμε την πίεση απέναντι μας από το σκορ, ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η πίεση γενικά σε αυτή την ομάδα. Υπήρχε μια κατάσταση με πολλά νεύρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ