Μαρινάκης σε παίκτες: «Ντροπή για τον σύλλογο ο αποκλεισμός»

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μίλησε για αποκλεισμό ντροπή.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας τους ότι οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται πόλεμο και εκείνοι δεν ανταποκρίνονται όπως οφείλουν απέναντι στον σύλλογο, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικό αποκλεισμό.

«Κόντρα στον ασύμμετρο πόλεμο που δεχόμαστε όλη την χρονιά, και το ξέρουμε, έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ