Με μαύρα περιβραχιόνια ο Αστέρας

Μετά το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κατέθεσε αίτημα στην UEFA(το οποίο και εγκρίθηκε άμεσα) ζητώντας να αγωνιστεί η ομάδα με μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα της Πέμπτης, εις ένδειξη πένθους για την εθνική τραγωδία.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με γραπτό αίτημα που κατέθεσε στην UEFA ζήτησε στον αγώνα με την Hibernian οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ.

Αυτή η κίνηση αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε σε τούτες τις πολύ δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ