Μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Προπονητών ο Δημήτρης Ιτούδης

Όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Δημήτρης Ιτούδης προστέθηκε στα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ένωσης Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, “WABC”.

Ο Έλληνας προπονητής προσκλήθηκε κι έγινε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ένωσης Προπονητών (WABC), ώστε να συμβάλλει με τις γνώσεις σε αυτή τη συμβουλευτικού τύπου επιτροπή, που συνεργάζεται με τη FIBA για την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Οι ευχαριστήριες δηλώσεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

“Η FIBA επικοινώνησε μαζί μου αρκετά πρόσφατα και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να γίνω μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής, μου είπαν ποιες είναι οι υποχρεώσεις για να είμαι μέλος ενός τόσο σπουδαίου Συμβουλίου προπονητών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο μοναδικός σκοπός εδώ είναι να βοηθήσουμε το μπάσκετ να αναπτυχθεί όσον αφορά τους κανόνες, τα σεμινάρια, ανταλλάσσοντας ιδέες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που αγαπούν το άθλημα και αν μπορώ να βοηθήσω σε αυτή την κατεύθυνση, διαθέτοντας την εμπειρία μου όπως και όλοι οι άλλοι, θα είναι σπουδαίο. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της επιτροπής και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χαντ, πρόεδρο της WABC για την πρόσκληση”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ