Μίλαν: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Πιάτεκ

Παρά του φανταστικούς πρώτους έξι μήνες, ο Κρίστοφ Πιάτεκ κατέληξε ως μια μεγάλη απογοήτευση στην Μίλαν, με τους “ροσονέρι” να παίρνουν την απόφαση να τον πουλήσουν τον Γενάρη.

Οι ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας, Elliot Management, δεν μπόρεσαν ποτέ να “χωνέψουν” ότι έπεσαν τόσο έξω με τον Πολωνό, ειδικότερα με μια λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας για να πείσουν την Τζένοα να παραχωρήσει τον 24χρονο επιθετικό αναγκάστηκαν να πληρώσουν 35 εκατομμύρια ευρώ σε μια ενιαία δόση, δηλαδή αμέσως. Γενικότερα αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται στις μέρες μας, τέτοιου είδους ποσά καταβάλλονται σε πολλές και μακροχρόνιες δόσεις.

Έχοντας περάσει ένας χρόνος, μπορεί ο οποισδήποτε να καταλάβει ότι οι “ροσονέρι” θα μπορούσαν να το έχουν διαχειριστεί καλύτερα. Το γεγονός ότι ο Πιάτεκ πουλήθηκε τον Γενάρη προφανώς έγινε για να αποφεχθούν τα χειρότερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ