Βλέπουν την έξοδο Μάουρι, Μπερτολάτσι και Μοντολίβο

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τρεις παίκτες της Μίλαν βλέπουν την έξοδο το καλοκαίρι καθως λήγουν τα συμβόλαια τους, ο λόγος για τους Μάουρι, Μπερτολάτσι και Μοντολίβο.

Και οι τρεις δεν δωσαν τα μέγιστα τις απόδοσεις τους, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των Μιλανεζων να παρουν την απόφαση να τους αποδεσμεύσουν απο την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά το μέλλον του Ιγκνάτσιο Αμπάτε δεν ειναι ξεκάθαρο. Παρ’ ολες τις συζητήσεις δεν εχει βρεθει η χρυσή τομή αν και όλα δείχνουν ότι ο Άμπατε βλέπει την έξοδο απο το Σαν Σιρο.

Βέβαια η Μίλαν είναι κατω απο φοβερες πιέσεις όσον αφορά τις μεταγραφές καθως βρίσκεται υπό οικονομική επιτήρηση απο το Financial fair play.
Αν δεν καταφερουν μια καλη πορεια στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αναγκαστούν λόγω των οικονομικών προβλημάτων να δείξουν την εξοδο και σε αλλους παίκτες εκτός απο αυτούς τους τρείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ