Μιλουτίνοφ: “Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα”

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο “απωθημένο” του να κατακτήσει μία Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο σερβικό nova.rs για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ και την προοπτική του ΝΒΑ:

“Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Σερβίας. Όταν φεύγει ένας παίκτης από την πατρίδα του, πάντα είναι επιφυλακτικός. Όμως από την πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφα όλα. Από την πόλη και τους συμπαίκτες μου, μέχρι τους ανθρώπους στο κλαμπ. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Όμως ξέρω πως έδωσα σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πάντα για να το πετύχουμε. Απλά δεν τα καταφέραμε”.

Για την ΤΣΣΚΑ είπε: “Ήρθα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη Μόσχα και ξέρω πώς είναι. Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν και εκείνη μια όμορφη πόλη, δεν θα είχε πάνω από 10 εκατ. κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω εκεί”.

Τι λέει όμως για το ΝΒΑ κι αν το σκέφτεται καθόλου: “Χάρηκα όταν με επέλεξαν οι Σπερς, δεν θα πω ψέματα. Όμως τώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ, όπως ήμουν και στον Ολυμπιακό όσο βρισκόμουν εκεί. Πάντα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν κοίταζα το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*