Μίτσελ: “Να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά”

Οι δηλώσεις του Μίτσελ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-2 τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τον Μίτσελ να τονίζει πως θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό με την ίδια συνέπεια και συμπεριφορά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Τι άλλο θέλετε να δείτε από την ομάδα σας στη συνέχεια;
Έχουμε βελτιωθεί αρκετά, είμαστε όλο και περισσότερο αξιόπιστοι και γενικότερα έχουμε την κυριαρχία στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις και αυτό μας βοηθάει να κάνουμε περισσότερους συνδυασμούς και να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Το παιχνίδι μας απόψε θύμισε τον αγώνα στα Γιάννενα όμως με ένα εντελώς διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, μας έκανε καλό εκείνο το μάθημα.

Ένα σχόλιο για τον Ροντινέι. Επίσης πόση ώθηση δίνει στον Ολυμπιακό το γεγονός ότι οι άλλες ομάδες χάνουν βαθμούς;
Ο Ροντινέι μας έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία και ποιότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει βαθμούς, αλλά αυτό που μας δίνει περισσότερες ελπίδες είναι ότι εμείς είμαστε όλο πιο σταθεροί και βελτιωμένοι και αυτό μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Και το κυριότερο είναι ότι θα πρέπει να παίζουμε με αυτήν τη συνέχεια και τη κανονικότητα που έχουμε δείξει, χωρίς να δίνουμε επιλογές στους αντιπάλους όπως έχουμε κάνει στα τελευταία μας παιχνίδια. Όπως και να έχει όμως έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και έχει πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά και γραμμή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ