Νέα σχολή τερματοφυλάκων στο Αγρίνιο από τους Καραβασίλη και Νικολαΐδη

Στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η μεγαλύτερη ακαδημία τερματοφυλάκων στο Αγρίνιο, ο λόγος για την AGRINIO GOALKEEPERS ACADEMY, με προπονητές τους Γιάννη Καραβασίλη και Κώστα Νικολαίδη.

Αμφότεροι έχουν πλούσια εμπειρία στον χώρο από την θητεία τους στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σχολής:

«Ξεκινά η σχολή τερματοφυλάκων των Νικολαΐδη και Καραβασίλη» .

Λίγες ημέρες μείνανε μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 , όπου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας «Ακαρνάν» , στο Αγρίνιο , θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της Agrinio Goalkeepers Academy. Οι ειδικοί στην εκπαίδευση του τερματοφύλακα , Κώστας Νικολαΐδης  (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΕ Παναιτωλικός , κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA A’ Goalkeeping ) και Γιάννης Καραβασίλης (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών , ΠΑΕ Παναιτωλικός , κάτοχος διπλώματος UEFA C , αναπτυξιακών ηλικιών και UEFA B ,

Level  1) ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μυήσουν στα μυστικά της θέσης τους νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες της περιοχής μας . Στην εναρκτήρια εκδήλωση , θα παρουσιάσουν την φιλοσοφία της σχολής τους, ενώ θα πραγματοποιηθούν μικρές προπονητικές μονάδες με την συμμετοχή νεαρών τερματοφυλάκων .

Για όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια της σχολής . Για όσους ακόμη δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή , μπορούν να το κάνουν στα τηλέφωνα 6932953040 και 6981178451 ως και το Σάββατο 14/09 . Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ