Νέες ημερομηνίες στο Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Ανδρών

Αλλαγή στις ημερομηνίες των εναπομεινάντων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ.

Την αλλαγή των ημερομηνιών των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Σρχικά, ο προημιτελικός Παναθηναϊκός-Περιστέρι και ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή του και του Λαυρίου να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο οι πολλές αναβολές στη Basket League πήγαν το πρόγραμμα πίσω.

Ο προημιτελικός αυτός θα γίνει Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ. Ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή και του Λαυρίου θα γίνει στις 6 Μαΐου και ο τελικός, όπου ήδη βρίσκεται ο Προμηθέας, στις 9 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ