Νέο κολυμβητήριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κατασκευαστεί το νέο κολυμβητήριο, όπως ανέφερε ο Γιάννης Μώραλης.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Σταδίου, το νέο κολυμβητήριο, χωρητικότητας 3.000 θέσεων, για τη στέγαση των τμημάτων υγρού στίβου του Ολυμπιακού θα κατασκευαστεί εκεί.

Το Δελτίο Τύπου:

«Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αρωγός στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου»

Σε συνέχεια της συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στην εφημερίδα «Το Φως των Σπορ», η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται με χαρά την πρόκριση του Σταδίου ως ιδανικής τοποθεσίας για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου.

Επισημαίνεται ότι στην -προ ολίγων μηνών- παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης (master plan) του Σ.Ε.Φ., το νέο σύγχρονο κολυμβητήριο προτεραιοποιήθηκε στην επικείμενη αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Σταδίου.

Το νέο κολυμβητήριο θα είναι προϊόν της αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που, από την πρώτη στιγμή, η Διοίκηση του Σταδίου έχει επιδιώξει.

Τέλος, επανεπιβεβαιώνει την πρόθεση της να σταθεί αρωγός στην εξεύρεσή της καλύτερης δυνατής λύσης για τη νέα στέγη των ομάδων υγρού στίβου του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ