Νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ ο Γλυνιαδάκης

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ορίστηκε νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚ  (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), παίρνοντας την θέση του Μανώλη Παπαμακάριου.

Ο Κρητικός σέντερ, στα 37 του πλέον, διαδέχτηκε τον Μανώλη Παπαμακάριο και αναμένεται να μείνει στη θέση του μέχρι τον Ιούνιο του 2020, όταν και θα γίνουν οι επόμενες εκλογές του Συνδέσμου.

Ένας καθ’ ύλην αρμόδιος για μια τέτοια θέση, αφού έχει περάσει από όλους τους ”μεγάλους” του ελληνικού μπάσκετ στην καριέρα του και έχει την εμπειρία και την ικανότητα να υπηρετήσει αυτό το πόστο. Φυσικά, έχει και την καθολική αποδοχή από τις ομάδες της basket league.

Ο Γλυνιαδάκης, ήταν μέχρι πρόσφατα ο Β’ αντιπρόεδρος του συνδέσμου και τώρα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αποχαιρετώντας το Ρέθυμνο, τέθηκε στη διάθεση του ΠΣΑΚ για την προεδρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει, πως ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου, μέχρι τις επόμενες εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2020”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ