Ντόρτμουντ: Ανακοίνωσε τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί μέχρι το 2027

Οι «Βεστφαλοί» συμφώνησαν με τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί της Γκλάντμπαχ

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή για το καλοκαίρι, με τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί να εντάσσεται στην ομάδα ως ελεύθερος από τη Γγκλάντμπαχ.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα αντικαταστήσει τον Γκερέιρο που αποχωρεί από τον σύλλογο. Στο Ντόρτμουντ είναι ενθουσιασμένοι με την περίπτωσή του δεδομένου ότι θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς αριστερούς μπακ στην Bundesliga, συνδυάζοντας εξαιρετική αμυντική ικανότητα και επιθετική αποτελεσματικότητα.

Ο Αλγερινός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για την  Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Signal Iduna Park, που ωθεί την ομάδα, είναι κάτι που με ιντρίγκαρε ως αντίπαλο παίκτη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η Ντόρτμουντ και είμαι σίγουρος ότι ως ομάδα θα χτίσουμε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Ανυπομονώ να γίνω μέλος του συλλόγου, να παίξω για τίτλους και να ζήσω την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Ο Μπενσεμπαϊνί έπαιζε στη Γκλάντμπαχ από το 2019 και σημείωσε 25 γκολ, ενώ έδωσε οκτώ ασίστ σε 113 αγώνες για τον σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει